Portret op locatie

  • Portrettekenen

    Portretkunst is van alle tijden en het maken van een portret is niet aan een tijdsperiode, trend of techniek gebonden. Ook het uitgangspunt blijft fascinerend: Iedereen heeft twee ogen, één neus en één mond, en toch zijn geen twee mensen hetzelfde. En omdat de ene portrettekenaar weer een heel andere visie op een gezicht heeft dan een andere, worden de mogelijkheden helemaal eindeloos. Dit zie je pas goed op een evenement, wanneer er veel mensen samen zijn, allemaal met een uniek gezicht. Portrettekenen is voor mij al een feest op zichzelf, maar wanneer iedereen meedoet, geeft dat letterlijk en figuurlijk altijd een verrassende kijk op je eigen gezicht en dat van anderen.

  • Silhouetten knippen

    Dit oude ambacht gebruik ik graag op feesten en partijen, want het geeft mij de gelegenheid om het papier aan het evenement aan te passen. Op een boekenmarkt knip ik silhouetten uit boekpagina’s of covers, bij kinderfeestjes gebruik ik zelfgemaakte tekeningen of stripverhalen en op festivals gaat de schaar in nostalgische tijdschriften of glossies.

    Als je mij uitnodigt begint de feestelijke activiteit al bij het bedenken van toepasselijk papier, en daarna geef je de gasten een leuke herinnering cadeau.


Portrettengalerij